KONYA / CİHANBEYLİ - Kuşça Ortaokulu

Mrt

Kuşca Ortaokulu, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında mezun olacak öğrenciler ve tüm okul kadrosuyla beraber mezuniyet yemeğinde bir araya geldi. Konuşma yapan Okul Müdürümüz Ali BAĞCI ,öğrencilerimize hayatları boyunca eğitimin ve öğretimin süreceğini onlara bu süreçte başarılar dilediğini söyledi.

Mrt

Kuşca Ortaokulu Atık Pil-Mavi Kapak-Kağıt Toplama Kampanyalarına Destek oluyor.Öğrencilerimizden kampanyaya katılım yoğun şekilde sürüyor.Bu projeyle bilinli -çevreci-duyarlı bir nesil yetiştirmeye katkı sağlamak temel amacımızdır.

Şbt

Kuşça İlkortaokulu Haftanın En Temiz Sınıfını Seçiyor.Bu projeyle sınıflardaki düzen ve temizlik artıyor ayrıca öğrencilerimiz artık çok daha sağlıklı koşullarda eğitim ve öğrenimlerini gerçekleştiriyor.

Mrt

Kuşca Ortaokulu Sınıflar Arası Futbol Organizasyonu Yaptı.Eğlenceli ve bir o kadarda çekişmeli geçen turnuvada dostluk kazandı.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Haftası kapsamında okulumuzda kutlama ve tatbikat yapıldı.

Mrt

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı mezunlarımız karne almanın heyecanını yaşadılar.Tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz.

Şbt

20162017 Yılı 1.Dönem TEOG sınavı ilçe geneli okul ortalamaları sıralamasında okulumuz 7. sırada bulunmaktadır.Başarıda katkısı olan Tüm Kuşca Kadrosuna Teşekkürler.